Prvi rock i house festival "Green Heart" u Sokobanji

Sokobanja ove godine dobija novi festival – 1. „Green heart fest“. Reč je o rock i house festivalu, koji će trajati tri dana – 22. 23. i 24. jula. Odvijaće se na dva stejdža, dnevnom u Akva parku „Podina“ i večernjem, na centralnom trgu u Sokobanji. Muzički nastupi trajaće svakodnevno od podneva do jedan sat iz ponoći. U tri dana festivala, nastupiće preko dvadeset poznatih rok bendova i solo izvođača.
Program će se odvijati tri dana na dva stejdža. Dnevni stejdž je zamišljen da bude na Akva parku „Podina“, na njemu će nastupati najpopularniji dj i hip hop izvođači iz naše zemlje i program će trajati od 12h do 18h. Ulaz neće biti dodatno naplaćivan već će važiti standardna cena ulaznice za Akva park. Nakon završenog programa na dnevnom stejdžu, program se nastavlja na glavnoj bini koja će biti stacionirana u samom centru Sokobanje na mermernom šetalištu. Program će trajati od 19h do 01h , a na glavnoj bini u toku tri dana festivala nastupiće najpopularniji bendovi iz naše zemlje, a ulaz će biti besplatan.
Nastupice MVP, Atheist rep, Zabranjeno pušenje, Ortodoks celts, Novembar, Van Gogh, Vrelo, Irie fm, Sars, Stereo banana, Struka,Gru, Bane Lalić, Sevdah Baby, Beatshakers, Gramofondžije i drugi.

Baneri